MyKETO Proteinová polévka rajská s nudličkami, 5 porcí
Proteinová polévka rajská s nudličkami je plnohodnotným jídlem, vhodným při keto dietě, proteinové dietě či při low carb, nízkosacharidovém stravování. Jedná se o jídlo s vysokým obsahem proteinů, s vitamíny, minerálními látkami, s nízkým obsahem cukrů. Proteinovou polévku si můžete dopřát k obědu či k večeři, dle vaší chuti.
Vyvinuto, vyrobeno a ověřeno v ČR.
Kategorie: | Proteinové polévky MyKETO |
---|
Lahodná proteinová polévka rajská s nudličkami výborně zpestří váš jídelníček, dodá pocit sytosti a doplní nezbytné proteiny, vitamíny, minerály a sytivou vlákninu. Pohodlné a rychlé hubnutí s keto dietou MyKETO vás nadchne. Dopřejte si naše proteinová jídla každý den a hubněte lehce a pohodlně nikoliv svaly, ale tukové zásoby! Pro snadné a pohodlné hubnutí si MyKETO proteinovou polévku můžete dopřát kdykoli během dne k svačině, obědu či večeři jako plnohodnotné a vyvážené denní jídlo. Ochutnáte?
Návod k použití:
Obsah sáčku nasypte do vhodné nádoby, zalijte 220 - 240 ml horké vody a dobře promíchejte. Nechte 4 - 5 minut bobtnat, až je teplota polévky vhodná ke konzumaci. Intenzitu chuti a hustoty si můžete sami řídit množstvím přidané vody.
Upozornění:
Proteinová polévka rajská s nudličkami, se sladidlem, v prášku. Sypká směs pro přípravu polévky s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny a minerálními látkami. Součást náhrady celodenní stravy pro regulaci hmotnosti.
Dodržujte dostatečný denní příjem tekutin. Vzájemná kombinace proteinových potravin MyKETO zajišťuje pestrost stravy a zároveň veškeré základní živiny v potřebném množství na 1 den. Budete-li chtít pokračovat v celodenní náhradě stravy pouze proteinovými potravinami MyKETO déle než 3 týdny, měli byste se poradit s lékařem. Pokud nahradíte 1 - 2 jídla běžnou nízkoenergetickou stravou, konzultace nejsou nutné. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti do 60 %, zvýšená teplota může snížit trvanlivost produktu.
Vyvinuto, vyrobeno a ověřeno v ČR.
Alergeny: sója, lepek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.