Nová nízkokalorická dieta nuMe vaše nové JÁ !

 logo nuMe2

Nemusíte být výjimeční, aby jste začali, ale potřebujete začít, aby jste se stali výjimečnými.

Začněte s nuMe už dnes!

nuMe je prvním krokem k vašemu novému JÁ. nuMe je vyvinuté lékaři, osobními trenéry, výživovými poradci a poradkyní životního stylu. nuMe je určené pro moderní ženy, které se usilují o kompletní změnu ve svém životě a zdraví, mysl a tělo kladou na první místo. Nezáleží, na kterém stupni cesty k vytoužení postavě se momentálně nacházíte, nuMe vám pomůže k sebevědomému rozhodnutí, které je důležité k udržení optimální váhy a umocní zdravý životný styl.
IMG_20190604_125935

 



Vašim cílem by měla být dlouhodobá změna životního stylu. Dlouhodobá změna životního stylu se skládá z vícero oblastí, na které se třeba zaměřovat. Naše zkušenosti ukazují, že 50 % úspěchu tvoří váš psychologický aspekt, který zasahuje hlouběji do vašeho chování a návyky z minulosti. Pokud jste schopní změnit tyto návyky a  vaše chování, tak jste na poloviční cestě k vašim stanoveným cílům. Dalších 40 % tvoří správné stravovací návyky, co představuje dlouhodobou změnu. Nechceme, aby jste o nuMe výživovém plánu uvažovali jako o dietě, ale jako o životním stylu, který vám pomůže zvyknout si na 6 malých porcí jídla denně. Posledních 10% tvoří fyzická aktivita, která přispívá k dobré náladě, formování a zpevnění těla a jeho kritických partií, na které se chcete zaměřit. Nemusíte být výjimeční, aby jste začali, ale potřebujete začít, aby jste se stali výjimečnými. Začněte s nuMe už dnes!

VLCD je zkratka pro Very Low Calorie Diet, což znamená velmi nízkokalorickou dietu. Velmi nízkokalorická dieta je výživový plán, který je velice účinný a ověřený ve více než 50 klinických studiích. nuMe výživový plán sestavený z 6 jídel denně (dietní nápoje, polévky a tyčinky s kolagenem) je velmi nízkokalorická dieta. Legislativa v oblasti velmi nízkokalorické diety je velmi přísná a zabezpečuje, že uživatelé těchto výživových plánů přijmou 100% vitamínů, minerálů a živin, které tělo denně potřebuje – s minimem kalorií. Podle zákona velmi nízkokalorická dieta může obsahovat mezi 450 – 800 kcal denně. S pravidelným konzumováním nuMe stravy jste schopné udržet si stabilní hladinu cukru v krvi a vaše tělo dostane 100% vitamínů, minerálů a živin, které potřebuje při zdravém, účinném a bezpečném hubnutí. Konzumací 6 malých porcí denně si vytváříte nový dlouhodobý návyk.

vitamin

nuMe dietní nápoje, dietní polévka a dietní tyčinky s  kolagenem jsou inovativním řešením výživy a krásy navržené lékaři, osobními trenéry a výživovými poradci na úspěšné zvládnutí  středně těžké a těžké obezity. nuMe dietní strava je  vytvořená pro novodobé moderní ženy, které se nebojí celkové proměny. Obsahuje všechny vitamíny, minerály a jiné nevyhnutné živiny, které vaše tělo potřebuje  při zdravém hubnutí. nuMe výživový plán může být použitý jako úplná náhrada stravy při velmi nízkokalorické dietě (< 800 kcal).

Vyvinutý lékaři, osobními trenéry, výživovými poradci za účelem podpory zdraví a krásy. nuMe dietní nápoje, polévky a tyčinky s kolagenem kombinují účinný úbytek hmotnosti se zaměřením na celkovou dlouhodobou změnu stravovacích návyků. NuMe je ideální volbou pro všechny moderní ženy.

 

nume 1 22

 

Denní menu se skládá ze 6 menších porcí, které vám pomohou přizpůsobit se  úplně novému způsobu stravování, který stáhne váš žaludek, tím nuMe dietní strava s kolagenem nadobro změní  vaše stravovací návyky. Kolagen, přidaný do těchto produktů, přispívá během diety k obnovení pevnosti a pružnosti pokožky. Kdykoliv se rozhodnete vrátit k běžnému stravování, bude pro vás mnohem jednodušší kontrolovat si denní dávku jídla a udržovat si optimální váhu.

Jste připravené na nový začátek už dnes?

nuMe dietní nápoje, polévka a tyčinky s kolagenem:

• mohou Vám pomoc zhubnout až 9 kg za měsíc*, přičemž si vaše tělo užívá lahodnou chuť těchto produktů, 

• je to výborný způsob, jak se nakopnout k vybudovaní zdravějšího životního stylu – první výsledky jsou viditelné už po prvním týdnu, tím se posilní vaše motivace,  

• obsahuje všechny živiny důležité pro zdravé hubnutí a pouze 118 kcal v jedné porci,

• dokáže nahradit jakékoliv jídlo v průběhu dne za 58,- Kč za jednu porci,

• obsahuje kolagen na zvýšení elasticity pokožky, aby se předešlo její neestetickému ochabnutí během diety,

• je schválený organizací EFSA a prokazuje účinnost ve více než 50 klinických studiích,

• neobsahuje GMO, lepek, ani přidaný cukr a je vhodný pro diabetiky i vegetariány,  

 *Průměrný měsíční úbytek hmotnosti v klinických studiích byl 6-9 kg

Pro koho je vhodný?

nuMe dietní nápoje, polévky a tyčinky s kolagenem je určený všem lidem, kteří chtějí shodit nadbytečné kila a vychutnávat si zdravější životný styl. nuMe výživový plán není určený jako plnohodnotná náhrada stravy při velmi nízkokalorické dietě (< 800 kcal) pro děti, mladistvých, starší osoby, těhotné ženy a lidí s alergií na sóju nebo mléko.

Info_grafike-02 222

 

Použití

Všechno, co potřebujete na přípravu lahodných nápojů a polévky je porce nuMe dietních nápojů/ polévky s kolagenem důkladně smícháte s 250 – 300 ml vody ve stylovém nuMe šejkru / flašce na vodu. Šest porcí plnohodnotně zajistí vaše celodenní nutriční potřeby s ohledem na VLCD (velmi nízkokalorickou dietu)

priprava shakeru
 
 
 Odkaz na nabídku nuMe zde