VĚČNÝ PROBLÉM HLAD, NEDOSTATEK ENERGIE A VITAMÍNŮ V REŽIMU REDUKČNÍ DIETY? UŽ NE.

doktor

 

Strava založená na sníženém příjmu kalorií může být rozdělena na nízkokalorickou stravu (LCD = 800-1200 kcal / den) a velmi nízkokalorickou stravu (VLCD =<800 kcal / den). Obvykle trvají několik týdnů, až měsíců a jsou vhodné pro osoby s BMI vyšším než 30. Cílem tohoto zdravého životního stylu by pro Vás měla být dlouhodobá změna. Pro úspěch a dlouhodobé udržení tohoto životního stylu je 40% - 50% psychologická stránka, která pramení hlouběji do vašich návyků. 30% - 40% tvoří správné stravovací návyky, to představuje dlouhotrvající změnu. 10-20% tvoří fyzická aktivita, která přispívá k dobré náladě, zpevnění těla a formování postavy. nuMe výživový plán = životní styl, při dodržování 6 porcí jídla denně s nuMe.

 

 

Co je to velmi nízkokalorická strava a jaké živiny potřebuje naše tělo?

V dnešní době velmi nízkokalorická dieta znamená relativně krátkodobou dietu s rychlým úbytkem hmotnosti (1,4-2,5 kg / týden), kdy jsou všechny potraviny konzumovány ve formě úplné náhrady stravy, které se používají jako jediný zdroj výživy. Řádně zařazená. Většina produktů, které lze nalézt v obchodech pod názvem náhrady jídla, není vhodná pro dietu s velmi nízkou spotřebou energie (můžeme je použít pouze jako náhradu 1 - 2 jídel denně), protože neobsahují všechny živiny, které naše tělo potřebuje pro normální fungování během období, úbytku hmotnosti; 50 g proteinu, ~ 50 g sacharidů a ~ 10 g vlákniny denně, stejně jako esenciální mastné kyseliny, vitamíny a minerální látky. Jsou také vhodné pro dietní nápoje nuMe, dietní polévky a dietní tyčinky s kolagenem, které také potvrdily účinnost v řadě klinických studií a pozitivně potvrzených zdravotních tvrzení. 

                  nuMe výživový plán, je jediný zdroj příjmu ve velmi nízkokalorické dietě (VLCD< 800) je nejvíce účinná

 

                           Dietní nuMe nápoje, dietní polévky a dietní kolagenové tyčinky, mohou být úplnou náhradou za               

                                            všechna jídla během dne. Se 6 porcemi za den s méně než 800 kcal

Nume 800

Dostatečný příjem bílkovin je pro organismus velmi důležitý , protože ho chrání před nadměrnou ztrátou svalové hmoty (ochrana může být dále posílena vhodným fyzickým cvičením). Naše tělo také potřebuje sacharidy, protože glukóza je jediným zdrojem energie pro mozkovou tkáň. Vzhledem k tomu, že zácpa je jedním z nejběžnějších vedlejších účinků velmi nízkokalorické stravy, je rozhodující také obsah vlákniny v těchto přípravcích. Během období úbytku tělesné hmotnosti může být většina mastných kyselin získána z tukových zásob, takže jejich požadovaný denní příjem není velký. Zvláštní pozornost je věnována vitamínům a minerálním látkám, protože při dietě musíme plně uspokojit jejich potřeby pomocí potravinových doplňků.

 

Pozitivní a negativní účinky velmi nízkokalorické diety

 

Velmi nízkokalorické diety se vyznačují mnoha pozitivními účinky na organismus a jsou možné i mírné vedlejší účinky. S takovou dietou můžeme rychle a výrazně zlepšit stavy onemocnění spojené s nadváhou, jako je diabetes typu 2, hypertenze a zvýšený cholesterol. Proto by měl být vždy Váš osobní lékař informován o takovém snížení hmotnosti, aby mohl rychle přizpůsobit dávkování léků.

Velmi nízkoenergetická dieta o 6 jídlech denně se také vyznačuje dlouhodobou změnou stravovacích návyků, kterou si jednotlivci podmaní během delšího období konzumace několika malých, nízkokalorických jídel denně, to také pomáhá jedinci zmenšit žaludek, což vede k účinnému hubnutí.

Dávky inzulínu nebo antidiabetik u pacientů s diabetem typu 2 mohou být drasticky sníženy nebo dokonce eliminovány během velmi nízkokalorické stravy. Krevní tlak během diety významně klesá a mnoho pacientů s hypertenzí dokonce dosahuje své normální hladiny. Mnohé studie také uvádějí pokles hladin triglyceridů a cholesterolu v krvi, ale po přechodu na normální jídlo se stav může opět mírně zhoršit.

Mezi menší vedlejší účinky, které mohou být doprovázeny velmi nízkokalorickou dietou, např. únava, náhlé závratě,  bolesti hlavy, gastrointestinální problémy, větry ... Jsou spojeny především s nižším příjmem energie v těle a jsou proto přechodné povahy. 

Velmi nízkokalorivcká dieta není vhodná pro děti a mladistvé (s výjimkou speciálních vhodných programů hubnutí) a těhotných žen a kojících matek, které doporučují dietní režim, který je uveden níže, protože tento nízký energetický vstup není vhodný pro uvedené kategorie jednotlivců. Zvláštní opatrnost je také nutná u starších osob a u osob s těžkými příznaky onemocnění nebo u osob užívajících léky, aby se vyrovnali s chronickými onemocněními.

Takže pro ty, kteří chtějí o něco méně přísnou dietu, je zde nízkokalorická dieta (800 - 1200 kcal/den), kde 5-6 nuMe dietních jídel a přidává se 1, ze svého zdravého jídelníčku. Doporučuje se, aby tento oběd byl ve formě grilovaného kuřete se zeleninou, rybami (nejlépe nízkotučnými) a vařenou zeleninou, různými druhy salátů atd. a možné je další ovoce při snídani, které může být smícháno spolu s kostkou v lahodném koktejlu nuMe. V tomto režimu se očekává ztráta hmotnosti 0,5 - 1 kg / týden.

 

 

1200

 

Proto je nuMe vytvořeno pro moderní ženu, která chce ve svém životě provést úplnou změnu tím, že obnoví své zdraví, tělo a mysl dá na první místo.

Nezáleží na tom, kde se nacházíte ve svém životním kurzu, může vám pomoci učinit vědomé rozhodnutí potřebné ke kontrole tělesné hmotnosti a rozvinout se na silnou ženu se zdravým životním stylem. S účinnou dietou, podporou výživového poradce pro změnu špatných návyků, podpůrné komunity a silné vůle uspět, nebudou žádné sny příliš velké.

nuMe je koncept, který mění život žen a jejich vnímání (ne) možného.

 

Šťastná. Zdravá. Sebevědomá. Spokojená. Nové JÁ.