CESTA DLOUHODOBÉ TRANSFORMACE a ne pouze krátkodobého hubnutí

Nejprve začneme tím, že si uvědomíme, že my sami vytváříme význam každé okolnosti v našem životě. Vytváříme význam a způsob, jak se k situacím stavíme. To se stává buď zdrojem našeho posunu anebo naší stagnace. Dalším krokem je uvědomit si, jaké skutečné důvody nás vedly k tomu, kde jsme dnes. Nejčastěji, zejména u žen, se tyto důvody týkají hlavně emocí, protože ženy „jedí“ všechny emoce. A dokonce i potom se musíme zeptat, kolik naše emoce váží, kolik mají za vinu naši současnou situaci.

 

Jaké jsou hlavní důvody a situace, ve kterých si dopřáváme jídlo znovu a znovu, odměňujeme se a znovu se balíme v naší zóně pohodlí, kde je tak krásně, i když jen na pár minut. Jmenovitě, jídlo je skvělý lék, na kterém se můžeme stát dobře závislými. Nevýhodou je také to, že je rychle zvenku viditelné a nemůže být skryto jako mnoho jiných závislostí.

 

nume-zacetek hubnutí-start

Dalším krokem je stanovení cíle, o kterém lze říci, že je skutečným uměním. Nestačí jen říct: „Chci zhubnout 10 kilo.“ Proč? Protože pokud řekneme, že chceme zhubnout, jsme okamžitě odhodláni mít krátkodobý účinek. Protože hubnutí je něco, co je krátkodobé, je z dlouhodobého hlediska důležité být fit a změnit svůj životní styl na celý život. Také, když mluvíme o počtu lidí s nadváhou, mluvíme o důsledcích něčeho, co vzešlo z příčin, které jsou někde jinde. A když se začneme soustředit spíše na příčiny než na důsledky, začíná naše cesta dlouhodobé transformace. Stanovení cílů je proto vlastním uměním, protože se snažíme vytvořit novou osobu. Nové já, které chce zanechat určité vzorce, které ho drží zpět, aby maximalizovalo jeho potenciál. Chce naplnit své nenaplněné touhy a touhy po životě plném vášně. Vášeň pro práci, pro své blízké a především vášeň pro život téměř v každé podobě. Důraz je pravděpodobně založen na skutečnosti, že osoba chce a je odhodlána provést změnu, a jakmile si uvědomí, že síla pro tuto změnu je v něm, pak není žádné omezení, čeho v životě může dosáhnout.

 

Jednou důležitou radou, je začít si stanovovat cíle založené na vizi, které máte pro svůj život, od vášní, které mají, nebo ještě musí najít, nebo nechat plánovat, na základě obrazu nebo vizualizovat sebe ve svém nejlepším obrazu. Přirovnávat ženu, v níž se chce stát. Mějte vždy před sebou jasný cíl a každý den si pamatujte, proč to děláte a co Vám toto nové já přináší. Vždy vytáhněte ze svých vzpomínek obrázek sebe, který vás inspiruje. Mějte u sebe obrázek, kam už nikdy nechceš jít. Vyberte si fyzickou aktivitu, která vás baví, a obklopte se lidmi, kteří vás budou po celou dobu podporovat.

 

NuMe dietní strava je vynikající výživovou pomůckou na cestě k cíli, protože poskytuje jednotlivci rychlé viditelné výsledky, které vás dále motivují k přetrvávání. Má hotová jídla bez velké práce a bez počítání kalorií, protože přesně víte, kolik kalorií a živin denně spotřebujete, zatímco jejich imunitní systém je chráněn příjmem všech vitamínů, minerálů a vlákniny, které tělo potřebuje. Uživatele kteří již vyzkoušeli říkají, že chutě produktů nuMe jsou prostě vynikající a potlačují i ​​velké chutě na čokoládu a sladkosti.

 

Pokud máte pocit, že během cesty potřebujete pomoc, poraďte se s odborníkem, který z vás může vytáhnout to nejlepší, který vám bude naslouchat pro identifikaci důležitých bodů a dobrým čtením jednotlivce a jeho potřebami a vhodným přizpůsobením. Provede vás správným způsobem, správnými slovy a se správnou motivací a spoustou vzájemné důvěry. Mějte však na paměti, že je pouze na vás, abyste tyto změny provedli. Nikdo je za vás neudělá. Dobrý trenér však bude schopen vytvořit prostředí, ve kterém máte pocit, že neexistuje nic jako něco, co nemůžete a že všechno je možné.

 

Obrátit se můžete na nás v bodylovediet.cz https://www.bodylovediet.cz/nume/ a tady máte i kontakt pro případnou  radu https://www.bodylovediet.cz/kontakty/