MyKETO Proteinová omeleta sýrová varianty produktu

2 hodnocení
varianty produktu:
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
59 Kč
Dostupnost: Skladem
Můžeme doručit do:
29.3.2023
Možnosti doručení
Kód: MK2749
MyKETO Proteinová omeleta sýrová varianty produktu
2 hodnocení

Detailní popis produktu

Lahodná proteinová omeleta sýrová pro snadné a pohodlné hubnutí nebo pro vyvážení a obohacení vašeho jídelníčku. S MyKETO celodenní náhradou stravy hubnete pohodlně a bez obtíží. Větší porce našich keto omelet cca o 30 % oproti většině konkurence lépe zaženou hlad a skutečně vás zasytí. Vyzkoušejte!  Návod k použití: Do vhodné nádoby nalijte 110 - 130 ml studené vody, nasypte obsah sáčku a dob­ře vyšlehejte (nejlépe ručním mixérkem), připravte hladké řidší těsto a nechte cca 3 minuty odstát. Na rozehřáté teflonové pánvi s malým množstvím kvalitního oleje dobře vysmažte asi 1 - 2 minuty po obou stranách. Upozornění: Proteinová omeleta sýrová, v prášku. Sypká směs pro přípravu omelety s vysokým obsahem bílko­vin a vlákniny, s vitamíny a minerálními látkami. Součást náhrady celodenní stravy pro regulaci hmotnosti. Dodržujte dostatečný denní příjem tekutin. Vzájemná kombinace protei­nových potravin MyKETO zajišťuje pestrost stra­vy a zároveň veškeré základní živiny v potřebném množství na 1 den. Budete-li chtít pokračovat v celodenní náhradě stravy pouze proteinovými potravinami MyKETO déle než 3 týdny, měli bys­te se poradit s lékařem. Pokud nahradíte 1 - 2 jídla běžnou nízkoenergetickou stravou, konzultace nejsou nutné. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a rel. vlh­kosti do 60 %, zvýšená teplota může snížit trvan­livost produktu. Alergeny: vejce, laktóza Složení a výživové hodnoty: Podrobné složení i výživové hodnoty produktu naleznete na zadní straně etikety v galerii obrázků.

Doplňkové parametry

Kategorie: Omelety a palačinky MyKETO
Fáze: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze, Udržovací fáze
Dieta: Bezlepková, Bezsójová
Počet porcí: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: