MÁTA PEPRNÁ kulinářský bio olej, 50 ml

Neohodnoceno
209 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
27.2.2023
Možnosti doručení
Kód: BA278
MÁTA PEPRNÁ kulinářský bio olej, 50 ml
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

MÁTA PEPRNÁ kulinářský bio olej, 50 ml
Pouze pár střiků z vybraného oleje posune všechny vámi připravené pokrmy na kulinářskou úroveň pro ještě větší potěchu chuťových pohárků. Jednoduchý krok jemně vyzdvihne vaši přípravu pokrmů na gurmánský zážitek, ať už připravujete omáčku, saláty, polévky, všechny druhy masa, ryby, moučníky.
Složení:

Organický extra panenský/virgin olivový olej (olea Europea)*
Esenciální organický olej z *: máty peprné.
*100% použitých k výrobě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU

Návod k použití:

Pouze pár střiků na jakýkoli pokrm.

TIP do kuchyně:

Kulinářské oleje je možné používat i při tepelné úpravě pokrmů. Vycházejte ze svých zkušeností s olivovým olejem. Pouze mějte na vědomí, že některé tepelné úpravy mohou snižovat obsah bioaktivních látek prospěšných pro organismus.
Chuť, vůni i přínos kulinářského oleje oceníte při dochucení vámi hotového pokrmu.

RECEPT Maliny s bílým jogurtem a mátou:

Suroviny: čerstvé ovoce, bílý jogurt, kulinářský olej MÁTA, 1 čajová lžička chia semínek.
Postup: do misky vložíme čerstvé maliny. Polijeme bílým jogurtem, nasypeme chia semínka a dochutíme kulinářským olejem MÁTA. Necháme 20 minut odležet a můžeme konzumovat. Pokud spěcháme vynecháme chia semínkka. Kulinářský olej MÁTA dodá jemnou delikátní chuť. Maliny můžeme zaměnit za jahody.

RECEPT Ovocné smoothie:

Suroviny: 1 menší banán, jablko bez jádřince, 0,5 dcl vody, 4 mandle (neloupané), bílý jogurt 1 polévková lžíce, kulinářský olej MÁTA nebo kulinářský oleje CITRUSY
Postup: 1 menší banán, jablko bez jádřince, 0,5 dcl vody, 4 mandle (neloupané), 1-2 střiky kulinářského oleje MÁTA. Vše rozmixujeme, přidáme lžíci bílého jogurtu. Můžeme ochutit i kulinářským olejem CITRUSY, který dodá osvěžující příchuť citrusů.

RECEPT Barevný salát s cizrnou a mátou:

Suroviny: bílý chřest, zelený chřest, cizrna 1 konzerva, ředkvičky, kulinářský olej Máta, sůl, pepř
Postup: cizrnu vyklopíme z konzervy do síta a necháme vykapat. Vykapanou cizrnu dáme do mísy, smícháme s nakrájenými ředkvičkami a nastrouhaným zeleným chřestem. Na pánvi zahřejeme panenský olivový olej a lehce orestujeme bílý chřest, který po úpravě a lehkém vychladnutí vmícháme do salátu. Lehce osolíme a opepříme. Zálivka: do olivového oleje 2 střiky kulinářského oleje MÁTA a kulinářského oleje CITRON . Ochutnáme a případně přidáme další střik kulinářského oleje dle vlastní chuti. Kulinářský olej je dostatečně aromatický, opatrně s dochucováním. A salát zálivkou dochutíme.

RECEPT Grilované maso hovězí nebo vepřové:

Postup: hotové grilované maso připravené na talíři si každý ochutí dle své chuti. Takto ochucené grilované maso získá jemnou delikátní chuť.

Ostatní informace:

Vyrobeno ve Francii, Laboratoire ALTHO, Francie
Výhradní zastoupení: AMC RATIO s.r.o., Arch. Weisse 1089, Řevnice, 25230. E-mail: info@bio-bachovky.cz, www.bio-bachovky.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: