ČESNEK kulinářský bio olej, 50 ml

Neohodnoceno
209 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
27.2.2023
Možnosti doručení
Kód: BA271
ČESNEK kulinářský bio olej, 50 ml
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

ČESNEK kulinářský bio olej, 50 ml
Pouze pár střiků z vybraného oleje posune všechny vámi připravené pokrmy na kulinářskou úroveň pro ještě větší potěchu chuťových pohárků. Jednoduchý krok jemně vyzdvihne vaši přípravu pokrmů na gurmánský zážitek, ať už připravujete omáčku, saláty, polévky, všechny druhy masa, ryby, moučníky.
Složení:

Organický extra panenský/virgin olivový olej (olea Europea)*
Esenciální organický olej z česneku*
*100% použitých k výrobě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU

Návod k použití:

Pouze pár střiků na jakýkoli pokrm. Výborné na dochucení dipů, pomázánek, do polévek zvláště pak vhodné do bramboračky, tomatové apod.

TIP do kuchyně:

Kulinářské oleje je možné používat i při tepelné úpravě pokrmů. Vycházejte ze svých zkušeností s olivovým olejem. Pouze mějte na vědomí, že některé tepelné úpravy mohou snižovat obsah bioaktivních látek prospěšných pro organismus.
Chuť, vůni i přínos kulinářského oleje oceníte při dochucení vámi hotového pokrmu.

RECEPT Špagety s česnekem a feferonkami:

Suroviny: špagety 500 gramů, bazalka 1 svazek, kulinářský olej česnek, paprika feferonka 2 kusy (červená), olej olivový 5 lžic, pepř barevný (čerstvě nadrcený), kulinářský olej Česnek
Postup: Feferonky podélně nařízneme, zbavíme semínek a nakrájíme na kroužky. Ze svazku bazalky otrháme lístky a nakrájíme je na proužky. Na pánvi rozehřejeme olej. Po chvíli přidáme feferonky, promícháme a tuto pikantní směs smícháme s uvařenými špagetami. To vše na závěr ještě postříkáme kulinářským olejem Česnek a znovu promícháme.

RECEPT Tygří krevety na česneku:

Suroviny: panenský olej olivový 125 mililitrů, kulinářský olej Česnek, pepř červený 1 lžička (drceného), krevety 15 kusů (syrových vyloupaných), šťáva citronová (z 1 citronu), sherry suché 80 mililitrů (nebo koňak), paprika 1 lžička (mletá), petržel kadeřavá/kudrnka 3 lžíce, bageta 1 kus (čerstvá), sůl, pepř
Postup: V pánvi rozpalte na mírném plameni olej, vhoďte do něj červený pepř a hned přisypte krevety, přidejte citronovou šťávu, sherry (nebo koňak) a papriku. Na konec použijte kulinářský olej Česnek.

Ostatní informace:

Vyrobeno ve Francii, Laboratoire ALTHO, Francie
Výhradní zastoupení: AMC RATIO s.r.o., Arch. Weisse 1089, Řevnice, 25230. E-mail: info@bio-bachovky.cz, www.bio-bachovky.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: