Směs doporučujeme dochutit podle českých zvyklostí majoránkou, solí, pepřem. Můžete přidat i stroužek česneku a kousek cibule. Bramboráky jsou dobré nejen čerstvě upečené, ale i studené. Vhodnými přílohami jsou kysané zelí či různé zeleninové saláty.
Složení: směs bílkovin (mléčné bílkoviny, bílkoviny ze sóji, bramborové vločky 13 % (siřičitany), jedlá sůl, cibule, zvýrazňovač chuti: glutaman sodný, aromata, petržel, zahušťovadlo: xantanová guma, L-fenylalanin, threonin
Alergeny: mléko, sója, siřičitany.
Skladování: V temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Návod k přípravě: Do šejkru nalijte 60 ml studené vody, vsypte obsah sáčku a dobře promíchejte. Příprava v troubě: Na plechu pokrytém pečícím papírem vytvořte malé bramboráčky a pečte při 200 °C po dobu 15 minut. Příprava na pánvi:Opékejte na nepřilnavé pánvi z obou stran jako klasický bramborák. Určeno k okamžité konzumaci.
Země původu: Francie
Hmotnost 1 porce (sáčku): 27 g
PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA VÝROBKU:
Energetická hodnota |
Na 100 g |
Na 1 porci 27 g |
kJ |
1477 |
399 |
kcal |
348 |
94 |
Výživové hodnoty |
||
Bílkoviny (g) |
66,6 |
18,0 |
Sacharidy (g) |
17,2 |
4,6 |
z toho cukry (g) |
1,7 |
0,5 |
Tuky (g) |
2,1 |
0,6 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) |
0,4 |
stopy |
Vláknina (g) |
1,8 |
0,5 |
Sůl (g) |
4,0 |
1,1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.