Detailní popis produktu
MAXI Combi protein vanilka patří do nové generace multifunkčních proteinových nápojů. Vysoká využitelnost složek MAXI Combi proteinu je dána vyváženým poměrem živočišných a rostlinných proteinů, MCT olejem a mutienzymovým komplexem. Složení výrobku je chráněno užitným vzorem. Vyvinuto a vyrobeno v ČR MAXI Combi protein Příchuť: vanilka Obsah proteinů: 75 % kombinace snadno stravitelného živočišného a rostlinného proteinu Obsah sacharidů: 7,4 % Hmotnost: 600 gramů Výhody složení proteinu: COMBI PROTEIN se vyznačuje podílem BCAA – větvených aminokyselin. Podrobné zastoupení aminokyselin naleznete na etiketě ZDE. Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému, napomáhá udržení normální činnosti svalů, k udržení normálního stavu kostí a zubů, přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí. MCT oleje jsou přímo a rychle metabolizovány v játrech na ketony, které se rychle vstřebávají do těla. Jsou rychlým zdrojem energie a neukládají se jako zásobní tuk. Napomáhají spalování tuků, vyvolávají pocit sytosti. MCT oleje pomáhají udržet ketózu navozenou během ketonové diety. Pochutnáte si, doplníte kvalitní tekutiny a přispějete k regeneraci těla i duše. Doporučujeme kombinovat s doplňkem stravy FATBURN Složení: syrovátkový protein (z mléka), hráškový protein, kolagen, MCT olej (100% kokosový) (kokosový olej, rozpustná kukuřičná vláknina, kaseinát sodný, slunečnicový lecitin, oxid křemičitý) 5 %; zahušťovadlo: xanthan; taurin, přírodní vanilkové aroma, aromata, multienzymový komplex (maltodextrin, proteáza, alfa-amyláza, laktáza, lipáza, celuláza), sladidlo: sukralóza; cholekalciferol. Složení aminokyselin ZDE. Podrobné složení i výživové hodnoty produktu naleznete na zadní straně etikety v galerii obrázků. Bez přídavku cukru s vysokým podílem proteinů.Doplňkové parametry
Kategorie: | MAXI PROTEIN |
---|---|
Fáze: | 3. fáze, Udržovací fáze |
Dieta: | Bezlepková, Bezsójová, Bezvaječná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář